Jan Opublikowano 13 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2011 Moze nie auto moich marzen, ale... Cytuj
eye_lip Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Klasyczne E30. Ponadczasowa linia. Cytuj
walek Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Klasyczne E30. Ponadczasowa linia. pewnie byś coś stąd wybrał Cytuj
mosze Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Nie wiem, czy klasyczne, ale na pewno auto moich marzeń. Polski supersamochód. Film polecam, suspens jak u Hitchcocka. Cytuj
sergiusz Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Gdy tylko przypominam sobie, że na ulicach Kuby jeżdżą takie samochody (niestety nie wolno ich wywozić) to zaczynam wbrew swoim konserwatywnym przekonaniom dostrzegać niektóre dobre strony socjalizmu panów Castro ;D. Cytuj
meqoq Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Nie wiem, czy klasyczne, ale na pewno auto moich marzeń. Polski supersamochód. Film polecam, suspens jak u Hitchcocka. Przecież ten "samochód" nie ma nawet silnika. I nie liczyłbym, że kiedykolwiek uda się go zamontować. Cytuj
Bartek Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Nie wiem, czy klasyczne, ale na pewno auto moich marzeń. Polski supersamochód. Film polecam, suspens jak u Hitchcocka. Przecież ten "samochód" nie ma nawet silnika. I nie liczyłbym, że kiedykolwiek uda się go zamontować. Mosze, to była ironia, prawda? Cytuj
mosze Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Niewątpliwie była Silnik to chyba ma, bo ostatno pokazał się film z jazdy po drogach. Niemniej jednak całość przedsięwzięcia wygląda żałośnie. Cytuj
eye_lip Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Ostatnio mnie urzekł: 1 Cytuj
Placebo Opublikowano 2 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2011 MEGA KLASYK !! +1 Krawaty może i ładne kolega zarezerwował, ale co samochodu... Cytuj
jakubm Opublikowano 5 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2011 Chociaż Rolls-Royce z pierwszego posta też jest silnym konkurentem Cytuj
Gravis Opublikowano 5 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2011 Cacko z prywatnej kolekcji A.H. Mercedes-Benz 500K z 1936 r. Esencja sportowej motoryzacji tamtych lat! Cytuj
Kynio Opublikowano 5 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2011 Cacko z prywatnej kolekcji A.H. Mercedes-Benz 500K z 1936 r. Esencja sportowej motoryzacji tamtych lat! Wow, niesamowita maszyna, coś pięknego Cytuj
Gravis Opublikowano 5 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2011 I dodatkowo ten czekoladowy kolor...ujmuje! Cytuj
pchel Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2011 Shelby Mustang GT500, coś pięknego Cytuj
bartazz Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2011 Poniższe auto do klasycznych raczej nie należy, ale myślę, że niektórych powinno zainteresować Cytuj
mirek Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2011 A mnie taki się marzy, musiałby mieć jeszcze na lewarku zmiany biegów taką złotą karetę zatopioną w pleksi - z dzieciństwa pamiętam, pewnie ktoś ze starszych kolegów też sobie przypomina. http://www.google.pl/imgres?q=125p&hl=p ... 29,r:1,s:0 Cytuj
frankenstein Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2011 A mnie taki się marzy, musiałby mieć jeszcze na lewarku zmiany biegów taką złotą karetę zatopioną w pleksi - z dzieciństwa pamiętam, pewnie ktoś ze starszych kolegów też sobie przypomina. http://www.google.pl/imgres?q=125p&hl=p ... 29,r:1,s:0 Pamiętam Cytuj
pszemau Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2011 Ja też pamiętam, gdzieś w domu było. 125p to w ogóle było piękne auto, tylko niezawodność na trzy z minusem Cytuj
Koval Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2011 A mnie taki się marzy, musiałby mieć jeszcze na lewarku zmiany biegów taką złotą karetę zatopioną w pleksi - z dzieciństwa pamiętam, pewnie ktoś ze starszych kolegów też sobie przypomina. http://www.google.pl/imgres? Co rozumiesz przez pojęcie 'starszych' ? Bo ja pamiętam; jestem rocznik '76 i jeszcze nigdy nie myślałem o sobie w 'ten' sposób; myślisz że to już? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi